Συσκευές

Καθαρισμός της ηλεκτρικής σκούπας

Markou Service

Καθαρισμός της ηλεκτρικής σκούπας σας – εξάρτημα προς εξάρτημα, έτοιμη για λειτουργία

 

Θέλετε να καθαρίσετε την ηλεκτρική σκούπα σας; Είτε πρόκειται για το φίλτρο, είτε για τον εύκαμπτο ή το σταθερό σωλήνα ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα της συσκευής, διαβάστε τις συμβουλές μας για τον καθαρισμό της ηλεκτρικής σκούπας σας:

Είναι πολύ εύκολο να καθαρίσετε τις βούρτσες ή το σταθερό σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας. Αποσυνδέστε τα, ελέγξτε ότι δεν έχει σφηνώσει κάτι στο εσωτερικό τους, απομακρύνετε τα χνούδια από τη βούρτσα και ξεπλύνετέ την κάτω από χλιαρό, τρεχούμενο νερό χωρίς απορρυπαντικό και αφήστε την να στεγνώσει.

Παρόμοιος είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να καθαρίσετε το φίλτρο της ηλεκτρικής σκούπας. Εάν πλένεται, μπορείτε να το καθαρίσετε με νερό, χωρίς απορρυπαντικό. Αφήστε το να στεγνώσει για 24 ώρες.

Με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο καθαρίζεται ο εύκαμπτος σωλήνας της σκούπας. Εάν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να έχει σφηνώσει στο εσωτερικό του σωλήνα, μπορείτε να σπρώξετε προσεκτικά μέσα του το κοντάρι μίας σκούπας ή κάποιο άλλο μακρύ αντικείμενο και να δοκιμάσετε να βγάλετε το σφηνωμένο αντικείμενο.

Για να καθαρίσετε μία ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα, αφαιρέστε το δοχείο σκόνης, αδειάστε το, ξεπλύνετέ το κάτω από χλιαρό, τρεχούμενο νερό και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να το επανατοποθετήσετε στη συσκευή ενώ είναι ακόμα υγρό. Πρέπει να έχει στεγνώσει εντελώς. Το ίδιο ισχύει για τον καθαρισμό του φίλτρου σε ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα. Βγάλτε το από την ηλεκτρική σκούπα, ακολουθήστε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήσης και καθαρίστε το μόνο με νερό. Θα πρέπει επίσης να το αφήσετε να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 24 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *