Για όλους όσους επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας, το www.markouservice.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Αντικαταβολή
  Εξοφλήστε την παραγγελία σας στον courier, με μετρητά ή κάρτα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1€.
 • Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.
  Η χρέωση της κάρτας γίνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις βάσει της ισχύουσας εμπορικής πολιτικής. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης Τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών, δηλαδή της Τράπεζας Πειραιώς, όπoυ και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.
 • Τραπεζική κατάθεση
  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους λογαριασμούς του καταστήματος εξυπηρέτησης της παραγγελίας Με αντικαταβολή α) μετρητών στο σημείο παράδοσης των προϊόντων όταν το σύνολο της παραγγελίας είναι κάτω από πεντακόσια ευρώ (500€) μετρητά, β) με τη χρήσης της πιστωτικής κάρτας για παραγγελίες άνω των πεντακοσίων ευρώ (500€) στο κατάστημα της Courier
 • Παραλαβή από το κατάστημα
  Κατά την παραλαβή / παράδοση προϊόντων από το κατάστημα εξυπηρέτησης με μετρητά ή με την χρήση κάρτας